Mindset Coach
Linette Lindharth
Kochsgade 49, 1. tv, 5000 Odense C
Danmark

Lad mig præsentere

Mit navn er Linette, jeg er 31 år og kvinden bag 1:1 coaching forløbet Life Is Now.
Oh yes, jeg ved præcis hvordan det føles, ikke at være oprigtigt glad for sig selv og tilfreds med sit liv.

Udover at være Mindset Coach, er jeg uddannet Skuespiller og har stadig spændende jobs i branchen, som dukker op en gang imellem.

I 2020, skreg mit hjerte på at starte min egen coaching business, da jeg selv har fået vendt mit liv 180° og oprigtigt kan sige hver dag, jeg elsker mig selv og mit liv. Denne gave vil jeg gerne give videre, because your LIFE IS NOW – og du fortjener det bedste imens du er her!

Jeg har haft lavt selvværd og selvtillid, følt mig usikker og anderledes, det meste af mit liv. Var meget påvirket af, hvad andre tænkte og mente. Jeg havde flere negative tanker end positive. Det drænede både mig selv og mennesker omkring mig. Jeg havde et pessimistisk udgangspunkt til mange ting, som gik ud over min livsglæde.

Når noget gik galt, følte jeg at livet var imod mig og gjorde mig selv til offer!

I 2015 mistede jeg mig selv til en spiseforstyrrelse, fordi jeg fokuserede jeg på alt det, jeg ikke var og ikke havde. Jeg følte ikke jeg havde kontrol over noget som helst i mit liv. Var trist og frustreret!

JEG FIK NOK; tog ansvar og handling, og fik den rette hjælp til at skabe det liv, som jeg elsker og er stolt af idag!

Igennem mit liv har jeg mistet mange nære familiemedlemmer, og i mange år tog jeg det personligt; som om nogen prøvede at ramme lige præcis mig, med sorg og smerte! Men jeg blev klogere.

Jeg har været sygemeldt med stress, fordi jeg alt for længe blev på en arbejdsplads, hvor jeg ikke hørte til. Dette gik både ud over mig selv, mit forhold og mine nærmeste.

Jeg kender alt til at være på den anden side, hvor du er din egen største begrænsning, fordi dit mindset er programmeret med gamle drænende vaner, tankemønstre og måden du tackler dig selv og livet på. Du gør det ikke med vilje, I know. Det er ikke bevidst… endnu.

Livet sker nu og vi har kun dette ene at gøre godt med – MAKE IT COUNT!

Vores tid er kostbar og livet går så stærkt.